Najlepšie recepty na vianočné pečivo zo sadla 6krát inak! Zabudnite na maslo či heru

Myslíte si, že masť sa hodí tak akurát na vyprážanie rezňov či na namazanie na chlieb?

Mýlite sa!

Objavte s nami recepty na sadlové pečivo!

Pekli ho už naše prababičky a babičky.

Vyskúšajte a uvidíte, že sa čoskoro stane súčasťou aj vašich vianočných sviatkov! Ktorá varianta sa stane vašou najobľúbenejšou?

Prečo piecť pečivo zo sadla?

Väčšina ľudí sa mylne domnieva, že masť je veľmi škodlivá, a jej konzumácii sa preto snaží čo najviac vyhýbať. Odpoveď na to, či je alebo nie je tento tuk škodlivý, ale nie je taká jednoduchá a jednostranná, ako sa väčšina ľudí domnieva. Štúdie napríklad preukázali, že v mnohých ohľadoch je masť lepšia ako maslo.

Vzhľadom na to, že sa masť neprepaľuje, je veľmi vhodná na vyprážanie, varenie i pečenie. Najčastejšie sa na pečenie používa masť bravčová. Nemusíte sa báť, jeho chuť v pečive vôbec nespoznáte, naopak sa vám bude pečivo zdať krehkejšie a chutnejšie.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.