Pokiaľ vás niekedy zaujímalo, ako sa na Rokforte vyrába lahodný džús z tekvice, tu je recept, ako ho vyrobiť!
Čo budeme potrebovať
- 4 litre jablčného muštu jablčnej šťavy tiež fungujú dobre
 - 400 g tekvicového pyré
 - 125 g cukru
 - 125 g hnedého cukru
 - 2 lyžičky korenia na tekvicový koláč
 - 2 lyžičky vanilky
 
Postup
- Zmiešajte všetky ingrediencie vo veľkom hrnci a na nízku teplotu ľahko zahrievajte.
 - Dobre premiešajte, aby sa cukor rozpustil.
 - Keď sa cukor rozpustí, džús môžete podávať teplý, alebo ho nechce vychladnúť.
 - Vychladený džús nalejte na ľad do pohárov a navrch dajte tyčinky škorice a slamku.
 - Pred každým podávaním znovu premiešajte, aby nedošlo k usadeniu.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín