Tradičné a tak výborné šľahačkové pečivo vám prinesie jedinečný chuťový zážitok. Inšpirujte sa.
Ingrediencie
- 450g hladkej múky
 - 250g masla
 - 250ml smotany na šľahanie
 - Múčkový cukor na obalenie
 
Postup
- Cesto vypracujete tak, že zmiešate múku, rozohriate maslo a prilejete smotanu.
 - Z cesta vyvaľkajte plát asi 5mm hrubý a potom vykrajujte tvary pomocou vykrajovačov.
 - Predhrejte rúru na 200 ° C a dajte piecť na cca 8 minút. Pečenie však pozorne sledujte, každá rúra pečie inak.
 - Akonáhle je pečivo ľahko ružové, je hotové a môžete vybrať z rúry.
 - Ešte teplé ho obaľte v práškovom cukre a nechajte vychladnúť.
 - Skladujte na chladnom mieste vo vzduchotesnej nádobe.
 

Už nestíhate dopiecť pečivo? Alebo sa vám jednoducho len nechce? Vyskúšajte niektorý z receptov na nepečené osie hniezda ! Rýchlovka, ktorá chutí.

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín