Nechcete počas Vianoc porušiť tak starostlivo dodržiavanú diétu? Špaldová múka v lineckom pečivo môže vášmu svedomiu uľaviť.
INGREDIENCIA
- 200 g hladkej špaldovej múky
 - 100 g práškového cukru
 - 150 g masla
 - 1 žĺtok
 - 1 lyžička medu
 - vanilkový cukor
 - citrónová kôra
 
POSTUP
- Spracujeme cesto podľa návodu v prvom recepte.
 - Pokiaľ by sa nám cesto stále drolilo, môžeme pridať lyžicu mlieka či vody.
 - Vhodná je dlhšia doba odpočinku v chladničke, ideálne cez noc.
 - Cesto na vykrajovanie si pripravíme, ako sme zvyknutí a pokladáme na plech vyložený papierom na pečenie.
 - Pečieme vo vyhriatej rúre na 150 ° C asi 8 minút, správny čas spoznáme zezlatnutím.
 


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín