Aj diabetici chcú na Vianoce maškrtiť!
INGREDIENCIA
- 250 g hladkej múky
 - 140 g masla
 - 6 rozpustených tabliet umelého sladidla (takového, ktoré je vhodné aj pre tepelné úpravy)
 - menšie vajcia
 - citrónová kôra
 - štipka škorice
 
POSTUP
- Ingrediencie zmiešame ako v prvom návode a vypracujeme cesto.
 - Necháme vychladnúť v chladničke.
 - Potom cesto rozvaľkáme na tenké pláty a vykrajujeme vybrané tvary, ktoré pokladáme na papierom na pečenie vyložený plech.
 - Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 160 ° C a strážime, kým nezružovie, potom vyťahujeme.
 - Pri zlepovaní nezabudnite použiť marmeládu vhodnú pre diabetikov.
 
Pokiaľ ste diabetikami alebo pre nich pripravujete jedlá, iste viete, že existuje viac druhov sladidiel. Pracujte s tým, ktoré máte osvedčené pri tepelných úpravách a aj množstvo v recepte si upravte podľa intenzity sladkosti.


Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín