Vyskúšajte tento rok obľúbené tvarohové cesto, ktoré bude chutiť všetkým , pretože nie je vôbec suché.
Ingrediencie
- 250 g polohrubej múky
 - 3 ks vajcia
 - 250 g netučného tvarohu
 - 200 g krupicového cukru
 - 1/2 vrecúška prášku do pečiva
 - 250 g zmäknutého masla
 - 50 g vlašských jadier
 - citrónová kôra
 
Postup
- Maslo a tvaroh dobre vymiešame s vajcami a cukrom.
 - Do zmesi pridáme preosiatu múku, prášok do pečiva, orechové jadrá a citrónovú kôru.
 - Formu na baránka vymastíme tukom a vysypeme múkou.
 - Následne formu naplníme pripraveným cestom a priklopíme.
 - Baránka pečieme vo vyhriatej rúre na 180 ° C asi 45 – 50 minút.
 - Ihneď po vybratí z rúry baránka vyklopíme, bohato pocukrujeme a ozdobíme mašľou.
 

Máte radi mrkva na rôzne spôsoby? Vyskúšajte aj ďalšie slané a sladké recepty s mrkvou .

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín