Prinášame vám naozaj bleskurýchly recept, ktorý robievali už naše babičky. Stačia vám na to 3 suroviny a postup je tiež veľmi jednoduchý. Inšpirujte sa!
Ingrediencie
- 300-320g hladkej múky
 - 250g sadla
 - 250ml smotany na šľahanie (33%)
 - Múčkový cukor na obalenie
 
Postup
- V mise zmiešajte múku so zmäknutou masťou a prilejte smotanu. Vypracujte cesto, vyvaľkajte a vykrajujte tvary.
 - Pri pečení cesto nadobudne, robte preto menšie kúsky.
 - Pečte pri 180 ° C asi 10 minút a ešte teplé obaľujte v práškovom cukre.
 

K Vianociam neodmysliteľne patrí vôňa a zdobenie perníčkov. Máme pre vás 5 receptov na medové perníčky , ktoré sú po upečení ihneď mäkké!

Katalóg ingrediencí
Bylinky
Korenie
Plodiny
Syry
Huby
Aditíva potravín