Skip to content
 	
 Ingrediencie 
-  200 g polohrubej múky
 -  200 g cukru
 -  2 lyžice oleja
 -  4 vajcia 
 
 Ingrediencie na krém 
-  120 g masla
 -  80 g cukru
 -  80 g mletých orechov
 -  1 lyžica kakaa
 -  rum
 -  50 g mletých orechov na posyp
 
 Postup 
-  Cukor vyšľaháme šľahačom so žĺtkami.
 -  Vmiešame trochu oleja, kakao, múku a sneh z bielkov.
 -  Pečieme 40 minút pri 180 ºC.
 -  Korpus narežeme na pláty.
 -  Všetky ingrediencie na krém vyšľaháme do hladka.
 -  Pláty korpusu poslepujeme krémom.
 -  Opatrne natrieme aj vonkajšok torty a obvod torty obalíme v mletých orechoch.
 -  Vršok dozdobíme hniezdočkami zo šľahačky alebo kupovanými dekoráciami.